Pemilik

My photo
Hidup kadang-kala terlalu absurd untuk diraikan.

Thursday, April 5, 2012

Hati yang mengecil.

Sama ada aku yang sendirian melayan perasaan atau ada sesuatu yang tidak kena dengan emosi yang sedang melayang di hati aku saat ini. Sesungguhnya, rasa yang paling menyebalkan ialah apabila hati kamu secara tiba-tiba mengecil dengan setiap orang di sekeliling tanpa sebarang sebab.

I hate this feeling.

27 comments:

syafiqakarim said...

perubahan hormon mungkin

Misya Mialen said...

heee...rasa memang ada masanya begitu hana. kadang-kadang mahu bersendiri saja kerana selepas itu, pasti rasa lebih baik;)

delarocha said...

kadangkala salah kita juga.

bukan dipinggirkan, tetapi sengaja meminggirkan diri.

Amna Qadeeja said...

ada ketikanya perasaan terpinggir ini muncul. tp lama kelamaan Insyaallah akan hilang. jgn terlampau ikutkan perasan :)

miss inna said...

inna tahu perasaan tu. sbbnya inna pn pernah mengalaminya.

pemuzik jalanan said...

Perkara biasa untuk saya. Setiap bulan alami benda sama.

ghost writer said...

barangkali dipengaruhi oleh sesuatu.. :)

Telor Power said...

itu perasaan normal. ia dtg sekali sekala sahaja dgn tanpa sebab

Bidadari Syurga said...

hurmmmm... mungkin, masa sosialmu pincang barangkali... santaikan diri kembali ok.... cool hana... aku tahu kau boleh imbangkan kembali

cimöt said...

i hate this feeling too..

make me awkward till the end..then, i regret for not being expressing..

jeBateja said...

tanya sama pokok....apa sebab goyanggg.....nanti jawap pokok...angin yg goncang.....sesuatu berlaku...bersebab

~SaL IjOu~ said...

perasaan sebegini buat kita tidak selesa,kan~

eLL said...

ya, ya, ya saya faham

EZAN IDMA said...

nanti kita jumpa sy besrkan hati tu. boleh?

twinkle twinkle said...

hmm pernah rase mcm ni

dill said...

rase kecik je. pastu rase semacam.

dill.

run aziluz said...

saya pun selalu rasa benda sama ._.

by the way, thanks komen kat "sambal giling" kat s7w :)

Woofer Storm said...

bukan itu yang aku mahukan,namun itu yang gila mendatang tanpa ada paksaan..gluppp

Muhibbuddin said...

tiada orang disekeliling, ludah itu perasaan dan emosi.

APi said...

bisikan ablasa mungkin..
kakaka..

ABU said...

serius comel entry ni.. suka..

intan.maisarah said...

aku selalu rasa perkara yang sama.
selalu
amat selalu

Juliet_iRa~" said...

kadang2 mmg kita akan rs psaan mcm tu..

terlalu sensitif atau org lain y membuatkan kita rs sensitif..huu

SYARIFF HAIKAL said...

jawapan nye kau saja melayan perasaan..emosi sedang mundar mandir.

Muhd Aizie said...

Perempuan dan merah. Biasalah :)

hanaahmad said...

syafiqakarim : barangkali. :)

Misya Mialen : sudah baik. dan ia pasti akan datang lagi.

delarocha : tak mahu tapi terpaksa.

Amna Qadeeja : saya tidak boleh ke blog kamu, boleh tinggalkan pautan yang benar?

inna : semua perempuan pasti merasainya kan. :)

pemuzik jalanan : awak akan alami benda ini bila awak rasa keseorangan kan dik. saya tahu sangat. :)

ghost writer : ya, sesuatu. mungkin.

Telor Power : itulah.

Bidadari Syurga : aku semakin hilang masa sosial di alam maya, dan aku pincang di sini. ya di sini.

cimot : ia pasti hilang dan datang sekali sekala.

jeBateja : ya bersebab. :)

SaL IjOu : sangat sal. sangat.

eLL : :)

hanaahmad said...

EZAN IDMA : mari ezan! aku nak lepak dengan kau orang lagi. :)

twinkle twinkle : pasti pernah. :)

dill : kan. :)

run aziluz : sama-sama :)

woofer storm : datang tanpa diduga, hilang tanpa pamitan.

Muhibbuddin : aku sedang meluahkan di sini. :)

APi : -.-"

ABU : terima kasih. :)

intan.maisarah : sakit kan?

Juliet iRa : emosi, macam hati sukar dikawal.

SYARIFF HAIKAL : kalau tak layan, boleh jadi gila.

Muhd Aizie : kau memahami perempuan dengan mendalam ya. :)