Pemilik

My photo
Hidup kadang-kala terlalu absurd untuk diraikan.

Friday, July 15, 2011

Rejection

Mana mungkin dipaksa hati, kalau jiwa langsung tidak sedetik merindui.

Terus ke Encik Psycopath untuk bacaan lanjut.

20 comments:

ubi said...

itu yang kita nak..haha

Miscellaneous Smiles said...

paksa binasa nanti~

dayya said...

hehe. kita terbang jadi lalang.

muhamad hanif said...

sembelit kena paksa ;)




AAHHAAHHAHAHAHAHAH

delarocha said...

jangan dipaksa paksa, biar cinta datang sendiri.

pembaris said...

kadang2 hati yang memaksa

Far8 budak baik said...

senang gile wat enry gini..
nnti nk wat mcm ni jugakk
lahhh hahahahaha

hanaahmad said...

ubi : nak apa itu? hehe.

pijah : itulah.

dayya : takut nak jadi lalang kalau yang melibatkan hati.

anif : bab2 camtu kau mmg suka kan? haha

delarocha : itulah selayaknya.

pembaris : itu tak boleh nk buat apa.

far8 : kau ni ada masalah ke dengan entry post aku? adeh, budak2 betul hang ni.

ghost writer said...

lupakan....

tanpa rindu yang memacu rasa,mana mungkin ada cinta.

hanaahmad said...

gw : :)

EZAN IDMA said...

jgn dipaksa hati. kelak merana diri

sabella mohamad said...

akak mmg puitis !
suka !

belog|amiyo said...

hati oh hati.hmm..

Jerry Ghazali said...

pelan-pelan kayuh.

ORLANDO AHMAD said...

kadang2 ade orang suka mempermainkan hati...

Niena Pengembara Ilahi said...

:)
jgn paksa kalau tak suka.. nnti merana diri :)

hanaahmad said...

ezan : itu menakutkan tahu.

nabella : thnx. hey, mana url? :)

belog amiyo : hmmm...mana mungkin dipaksa hati.

jerry : harap2 tak semput di tengah jalan.

orlando : itulah pengkhianat paling ngeri dalam kamus jiwa-jiwa.

niena : itulah. :)

ORLANDO AHMAD said...

adoiii susahnyer aku nak masuk blog ngko ni, internet aku macam khinzir :(

tieykah said...

Sombong?

Pemalu lagi bagus

~Kisah Hati~ said...

cuba untuk membuang rasa rindu itu~