Pemilik

My photo
Hidup kadang-kala terlalu absurd untuk diraikan.

Wednesday, July 6, 2011

Zakiah Nurmala

Hey adik, sudilah kau beri sedikit bahagia dengan senyuman untuk abangmu ini. - Arai


33 comments:

Amiey White said...

okay, dia macam taste amiey . lelaki bertubuh kecil grrrr post lagu kat wall amiey . nak dengar

muhamad hanif said...

Alaaa,

kenapa aku blurr ni...


Errr

hanaahmad said...

amiey : budak lagi kot dia ni. hehe.

muhamad hanif : haha...sila nonton sang pemimpi. :)

Khry Hnry said...

cite ni memang terbaik...aku suka part masa dia nyanyi lagu fatwa pujngga masa depan umah Zakiah Nurmala...shahdu. but anyway part masa story cite pasal bapak member dia tu cukup buat aku tersentap dan sedih...hehe

Encik Psychopath said...

cite ape?

Raihana Izzati said...

*marah*

rafiq said...

aish tk tengok pulak cite ni.. best ke? ce cite ce cite..

hidayahjamal said...

besar2 budak arai jadik ariel peter pan kan..tekejut ak tgk dorang blajar jauh ke paris, jejak kasih....nothing is impossible :)

dayya dayyanna said...

fuh. hai awek! :)

Kapten Atok said...

adik ko?

Akulah Pak Lan said...

aduh pun blur

tieykah said...

apesal comey sangat ni?

T_T

hanaahmad said...

khry hnry : hehe, aku pun suka part die nyanyi lagu fatwa pujangga tuh. adui, terusik betul. hehe.

encik psycopath : sang pemimpi sayang. :)

raihana izzati : awak, knp marah2? tak baik tau. hehe

rafiq : besh. sila la tengok. :)

hidayah : itu mmg cita-cita dorg. pergi eropah. :)

dayya : hai! ekekeke.

kapten : anak ikan aku boleh? haha

paklan : haha, ini movie ler...

tieykah : sbb saya mmg comel. wakakaka. :p

shandye. said...

sape ni? artis ke? hehehe...

RepublicAku said...

aku blur kini..keh3

pemuzik jalanan said...

Eh lelaki? eh apa nih -.- eh siapa.

JARI YANG TERBARAI said...

comel gua lagi

hanaahmad said...

shandye : iya, artis indo. hehe.

republic aku : ramai betul blur. aduyai. hehe.

pemuzik jalanan : ekekeke...

hanaahmad said...

jari yang terabai : lu mmg comel der..dia ni kacak ok. definisinya berbeda. haha

pembaris said...

cerita tv berapa ni?? kalau astro takmaulh tengok..nak boikot

hanaahmad said...

pembaris : ini filem. tiada di tv tapi ada di youtube. hehe.

Miscellaneous Smiles said...

sapa tuu nk senyum jugakk..~

=))

hanaahmad said...

pijah : nama dia rendy ahmad. aktor dari seberang untuk film sang pemimpi. :)

Akulah Pak Lan said...

owh ptt la...

ghost writer said...

ok aku faham...

(sambil menghirup coffee mate panas)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
layan saja

cEro said...

org kata cerita dia best, tapi novel dia lagi best..
ye ke???

alif haris said...

errr apekah ?? *bluur

Jerry Ghazali said...

macam adik kau jer...

hanaahmad said...

paklan : iyo. :)

ophan bunjos : nak sket coffea mate panas. :)

brutalsolo : wslm. :)

alif haris : hehe. :)

cEro : dua-dua ade impak tersendiri. aku suka 2-2. hehe.

jerry : mmg adik aku. :)

ghost writer said...

kena dating dulu lar...haha

KHAIRY MERIKAKISHIKI said...

part yg best dlm movie ni... kalau aku ade awek nanti..akan ku bawak gitar depan rumah dia nyanyi lagu fatwa pujangga..

Reidthtn said...

adik ko?