Pemilik

My photo
Hidup kadang-kala terlalu absurd untuk diraikan.

Friday, April 8, 2011

Mereka tidak punya jantung!

Seorang rakan bertanya, "Adakah mereka tidak punya jantung sehingga berani berbuat sedemikian?"
Dan aku juga mengiyakan statement itu kerna aku turut tidak memahami bagaimana mereka-mereka semua boleh melakukan kerja gila itu.
Aku tak mampu. Cukup tak mampu kerna aku tak punya keberanian itu. Biar sahaja aku mengaku aku sememangnya penakut dan terlalu kecut dengan ketinggian serta segala kejutan yang boleh memberi seribu satu kemungkinan.Roller coaster from google.

Rela saja aku menjadi penonton yang teriak di bawah dari berada di atas dan hampir hilang anak tekak mahupun jatuh jantung akibat kegilaan yang super xtreme. Biarpun hanya berlibur dengan hiburan yang ringan-ringan, tanganku tetap sakit-sakit dan natijahnya, sore itu tanganku berbalut-balut penangan Sunway Lagoon. Silalah gelak.


11 comments:

wachak said...

Pertama kali naik roller coaster dekat genting ( theme park lama sebelah gaung tu ). rasanyer itulah kali pertama dan terakhir naik. Dah serik. macam nk terkeluar jantung ... hu33

Emmie Idris said...

xpe na....ko praktis naik roller coaster kat cosmo world, times square...sekejap je...best gile. aku kalau dah g situ, memang kene naik tak kuang 5 kali tu...hahahah

Ahtool Izzra said...

1st time naik..rse nk terpecah jantung ne..huhu

hanaahmad said...

wachak : rasanya memang takkan naik seumur hidup. tengok pun dah cukup gerun. huhu.

emmie : haha, insyaAllah ada masa aku pergi. aku memang gayat pun.

ahtool : haha, takyah 1st time, ni belum naik pun rasa nak terpecah jantung. hehe

APi said...

seronok apa naik roller coaster tuh..
laju jek..^ ^

ghost writer said...

adrenalin lebih laju dari normal...

mereka ada jantung yang berdegup sama lajunya dengan roller coaster tuh...haha

hanaahmad said...

api : seronok, tapi aku penakut! huhu

ghost : haha, tau xpe. :)

AkuMuzikFilem said...

aku juga takut. tapi aku tetap mahu naik lagi.

nur aisya humaira said...

waa,1st time naik space shot kat gentg macam nk mati..tobat tak nak naik da..:)

Farhana Jafri said...

eii xsggup la naik bnda tu sume.. extreme trlmpau.. mnakutkan pon ada.. sme la kite.. slalu tgk dri bwah je..

jemput singgah ANASAURUS :)

hanaahmad said...

akumuzikfilem : aku takut dan takkan sesekali naik. :)

nur aisya humaira : hehe.kira berani gak naik tu..ni tak berani lgsg. :)

farhana : hehe. kan..sgt takut okay. :)